Merhaba sevgili doğa dostları! İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde tohumun bize verdiği şifa ve ümitle ayağa kalkmaya niyetliyiz. 7 Mayıs Dünya Permakültür gününe yaklaşırken, Permatürk Vakfı ve Permakültür Tasarımcıları Derneği olarak bir araya geleceğimiz bir etkinliğe sizleri davet etmek isteriz. Bu etkinliğe, tohumların ne kadar kıymetli olduğunun farkında olan ve permakültürün ne olduğuna dair bilgi sahibi olan ya da olmak isteyen herkesi davet ediyoruz. Gelin tanışalım, birbirimizle gelecek için umudu paylaşalım…

  • Tohumlar, doğanın bize sunduğu en değerli hazine. Tohum takas etkinliği ile birbirimize tohumların önemini hatırlatmayı, tohumlarımızı çoğaltarak seneye birbirimizle tekrar paylaşmayı hedefliyoruz. Etkinlikte yerel tohumlarınızı getirerek, başkalarının tohumlarıyla takas edebilirsiniz.
  • Permakültür, doğal sistemleri taklit ederek sürdürülebilir bir yaşam alanı yaratmayı hedefler. Bir permakültür tasarımı uygulaması olarak şekillendirilen ve her geçen gün dönüşümüne şahit olduğumuz Permatürk Beykoz yerleşkesinde hem tanışacağız hem de tohumlarını paylaşan katılımcılar olarak bu alan için birlikte neler yapabileceğimize dair fikirlerimizi paylaşacak ve birlikte sürdürülebilir bir gelecek için nasıl çalışabileceğimizi konuşacağız.

 

Etkinliğe katılmak için kayıt formunu doldurmanızı ve formu doldurmadan önce aşağıdaki notları dikkatle okumanızı rica ederiz. Hepinizi bekliyoruz!
.
Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı (Beykoz Spor Ormanı)
Küçüksu Cad. No:365/8 34815 Yenimahalle/Beykoz
📍Toplu taşımayla ulaşmak için aşağıdaki hatları kullanabilirsiniz:
Kadıköy’den 15YK
Üsküdar’dan 15Y
Kavacık’tan 15TY
Beykoz’dan 11H
Sorularınız için:
info@permaturk.org | +90 (552) 854 20 30
bilgi@pertad.org | +90 (535) 923 32 00